Νοέ   Δεκέμβριος 2021   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΣΚΕΨΗ

osk-naypaktos ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

«Με σύνεση και συναίνεση οφείλουμε να εργαζόμαστε για τα θέματα Παιδείας» τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου μετά τη σύσκεψη με το Γενικό Διευθυντή και στελέχη του ΟΣΚ. 

Για όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν ζητήματα σχολικής στέγης στη Ναύπακτο και την ευρύτερη περιοχή συζήτησαν ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης  με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και με το Γενικό Διευθυντή του ΟΣΚ Α. Καλογήρου σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου.

«Η επίσκεψη των στελεχών του  ΟΣΚ αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τόσο του Οργανισμού, όσο και του Υπουργείου Παιδείας για τη Ναύπακτο και την ευρύτερη περιοχή», ανέφερε.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τη Ναύπακτο, όπως το 3ο Δημοτικό Σχολείο, και το πρόβλημα του κτιριακού του ΕΠΑΛ.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο έργο κατασκευής του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου (Νηπιαγωγείου και Δημοτικού) για το οποίο εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του από τον ΟΣΚ και ήδη προχωρά η κατασκευή του μετά τη δημοπράτησή του, καθώς και για την ολοκλήρωση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.

«Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να τονίσω ότι σε θέματα Παιδείας δε χωρούν  μεμψιμοιρίες και μικροπολιτική. Είναι χρέος όλων μας με σύνεση και συναίνεση να εργαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας», ανέφερε προς τους δημοσιογράφους.  

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...