Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα248
mod_vvisit_counterΧθές577
mod_vvisit_counterAll8029815
°F | °C
invalid location provided
Εργασίες καλλωπισμού στο πάρκο-
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 20:20

περιμένουμε την απόφαση για την ανάπλαση, λέει ο Παπαναστασίου

 
koi-parko-katharisma1
 
 
Σε μήνυμα του στο facebook o δήμαρχος Αγρινίου, κάνει αναφορα στις εργασίες καθαρισμου και καλλωπισμού που εκτελούνται αυτες τις μέρες στο δημοτικό πάρκο. Ο κ. Παπαναστασίου πάντως προχωρά ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως περιμένει την απόφαση του ΣτΕ και συμπληρώνει πως με την ανάπλαση, χωρίς να διευκρινίζει πως αυτή τελικά θα γίνει -επαναλβάνοντας όμως και πάλι τη θέση του πως ανάπλαση πρέπει να γινει- , το πάρκο θα μετατραπει και πάλι σε ένα σημείο αναφοράς για τους Αγρινιώτες.
Γράφει συγκεκριμένα:
Πάντα θεωρούσα πως όταν αναλαμβάνεις μια πρωτοβουλία, με καλοπροαίρετο κίνητρο, ακόμα και αν τελικά ίσως να οδηγεί σε λάθος αποτέλεσμα, είναι προτιμότερο, από το να αφήνεις να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα…
Όλη αυτή η ιστορία με την ανάπλαση του πάρκου έχει στοιχίσει πολύ στο Αγρίνιο ! Η χρόνια εγκατάλειψή του το έχει καταστήσει σχεδόν απαγορευτικό για επίσκεψη. Μέχρι την απόφαση του ΣτΕ (που δυστυχώς έχει καθυστερήσει) εμείς πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό .
koi-parko-katharisma2Δίνουμε το απαραίτητο οξυγόνο για να κρατηθεί στη ζωή!! Θα φροντίσουμε τα δένδρα, θα διαμορφώσουμε τη χαμηλή βλάστηση και θα βάλουμε γκαζόν και λουλούδια. Οι εργασίες δε στους περιμετρικούς δρόμους ξεκίνησαν και πάλι και ευελπιστώ να ολοκληρωθούν συντόμως.  Όταν δε ολοκληρωθεί με την ανάπλαση, αυτό το πάρκο κόσμημα, εναπόκειται πλέον στα χέρια των πολιτών να το περιφρουρήσουν και να το διαφυλάξουν από τυχόν βανδαλισμούς και κακόβουλες ενέργειες. Είναι στο χέρι όλων μας.
koi-parko-katharisma3