Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Σε εξέλιξη η Β΄ Φάση της Ολοκληρωμένης Κυκλοφοριακής Μελέτης στη Ναύπακτο

 

 

naypaktos-380

Με την τοποθέτηση 300 νέων πινακίδων σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που περιλαμβάνουν ένα ευρύ δίκτυο μονοδρομήσεων, συνεχίζεται η Β΄ Φάση της Ολοκληρωμένης Κυκλοφοριακής Μελέτης του Δήμου Ναυπάκτου

Σε κομβικά σημεία της πόλης, αλλά και σε περιοχές όπου επί χρόνια δεν υπήρχε σήμανση, τοποθετούνται νέες πινακίδες. Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκονται και νέες μονοδρομήσεις στον αστικό ιστό της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα μετά τις μονοδρομήσεις στο ιστορικό κέντρο, γίνονται μονοδρομήσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Γριμπόβου (από Κεφαλόβρυσο έως Παραλία Γριμπόβου) καθώς και τοποθέτηση πινακίδων STOP, στις καθέτους οδούς, που καταλήγουν τόσο στην Παλαιά Ε. Ο, όσο και στην Επαρχιακή Οδό Θέρμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας. 

Επίσης άμεσα ξεκινά η Μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ψανής (από την οδό Θέρμου έως την Παραλία Ψανής).

«Οι παρεμβάσεις αυτές στοχεύουν στην εξομάλυνση ενός χρόνιου προβλήματος για την πόλη μας, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Την ίδια ώρα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπάκτου σε συνεργασία με τη ΔΕΗ προχωρούν στην υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης και θα επακολουθήσουν σταδιακά μεγάλα τμήματα του Δήμου, όπου θα γίνει αντικατάσταση των εναερίων μετασχηματιστών του δικτύου της ΔΕΗ.     

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...