Αύγ   Σεπτέμβριος 2022   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα418
mod_vvisit_counterΧθές448
mod_vvisit_counterAll8033197
°F | °C
invalid location provided
Διαχειριστική Επάρκεια

  

για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

 tsixritzhs-200

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε η απόκτηση Διαχειριστικής Επάρκειας για τις κατηγορίες έργων χωρίς τεχνικό αντικείμενο.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας κρίθηκε ότι ικανοποιεί στο έπακρο ως δικαιούχος τις απαιτήσεις για την απόκτηση της Διαχειριστικής Επάρκειας μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου του Παναγιώτη Τσιχριτζή και των στελεχών του που ανέλαβαν την συγκρότηση και την υποβολή του φακέλου για την απόκτηση αυτής  της  πολύ σημαντικής πιστοποίησης.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αποκτά έτσι τη δυνατότητα να διαχειριστεί έργα του ΕΣΠΑ όντας ένας από τους ελάχιστους φορείς στην Αιτωλοακαρνανία με ανάλογη δυνατότητα και ικανότητα αλλά και ένας από τους πολύ λίγους σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι συνολικά σε όλη τη χώρα εκτιμάται ότι σε βάθος χρόνου εξακόσιοι φορείς  θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν προγράμματα του ΕΣΠΑ, από τις αρκετές χιλιάδες που διαχειρίστηκαν έργα του Γ΄ΚΠΣ.

Επιβεβαιώνεται έτσι, για άλλη μια φορά, ο καθοριστικός ρόλος του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας σε επίπεδο νομού, δίνοντας στα μέλη του τη δυνατότητα για ευκαιρίες και προοπτικές που θα φανούν πολύ σημαντικές στην οικονομική συγκυρία που έχει διαμορφωθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με την απόκτηση διαχειριστικής επάρκειας για έργα που σχετίζονται με το ΕΣΠΑ το Επιμελητήριο του νομού μας, αποκτά τη δυνατότητα για ανάπτυξη ακόμη πιο πρωτοπόρων δράσεων και θωρακίζει τον θεσμικό ρόλο και τις αρμοδιότητές του.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...