Αύγ   Σεπτέμβριος 2023   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ...

 Επαναλειτουργεί η Καρδιολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Μεσολογγίου, απαιτείται επιπλέον προσωπικό, επισημαίνουν οι γιατροί.salmas.250

  Την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που παρέμενε  κλειστή για 15 ολόκληρους μήνες  με αποτέλεσμα  την ελλιπή ιατρική  φροντίδα των κατοίκων της περιοχής, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς.

    Ήδη  από τις 22 Ιουνίου 2009  η Καρδιολογική Κλινική  άρχισε να εφημερεύει  και δέχθηκε  τους πρώτους  ασθενείς. Μάλιστα  αυτή την στιγμή  νοσηλεύονται σε αυτήν   3 ασθενείς.

    Ο κ. Σαλμάς , αφού ευχαρίστησε τόσον  την νέα διοίκηση του  Νοσοκομείου όσον και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Καρδιολογικής Κλινικής  γι΄ αυτή την θετική εξέλιξη , επεσήμανε  τα εξής :

   «  Τώρα πλέον η  ευθύνη της Πολιτείας και η δική μου  είναι μεγαλύτερη , προκειμένου  το Νοσοκομείο να λειτουργεί εύρυθμα και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο  θα προχωρήσουμε  το αμέσως προσεχές διάστημα  στην λήψη αποφάσεων  , που θα ενισχύσουν  τόσον το προσωπικό του Νοσοκομείου όσον και την έγκριση του Οργανισμού του»

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη θεωρείται θετική, αν και οι ίδιοι οι γιατροί της κλινικής τονίζουν πως απαιτείται επιπλέον προσωπικό, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή και πλήρης λειτουργία της κλινικής. Συγκεκριμένα,  με κοινή τους ανακοίνωση, οι γιατροί της καρδιολογικής επισημαίνουν τη δυσλειτουργία που υπάρχει αφού δεν καλύπτεται η λειτουργία της κλινικής με το απαιτούμενο ιατρικό προσωπικό.
Γι' αυτό ζητούν την άμεση πρόσληψη ενός ακόμη καρδιολόγου στο πλαίσιο των 2000 προσλήψεων που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας καθώς και ειδικευομένων καρδιολόγων ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια η κλινική όλες τις μέρες του χρόνου.
Τώρα θα παρέχουν υπηρεσία 2 καρδιολόγοι για τρεις ημέρες της εβδομάδας και ένας για τις υπόλοιπες ημέρες.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...