Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες, η ολοκλήρωση αναμένεται τον Μάιο του 2010dhmos-agrinioy-3

     Επίσκεψη στο υπό κατασκευή έργο «Αποκατάσταση Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου και μετατροπή σε Πολιτιστικό Κέντρο» πραγματοποίησε χθες Τρίτη 23 Ιουνίου ,ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός.

     Ο κ. Μοσχολιός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο του εργοταξίου ενημερώθηκε αναλυτικά από τους υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας του έργου ΄΄ΑΕΤΕΘ Α.Ε.΄΄ για την πορεία των εργασιών, στον ισόγειο και στον υπόγειο χώρο.

     Συγκεκριμένα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες καθαίρεσης όλων των στοιχείων που ήταν επικίνδυνα και θα πρέπει να αντικατασταθούν (επιχρίσματα, τοιχία, τμήματα οροφής).

     Θα ακολουθήσει η αποκατάσταση αυτών των στοιχείων και η ενίσχυσή τους ,ώστε να πληρείται η στατική επάρκεια του κτηρίου.

     Ο κ. Μοσχολιός, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία εξέλιξης των εργασιών, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σημασία του συγκεκριμένου έργου, γιατί με την ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς αναβαθμίζεται το εμπορικό και ιστορικό κέντρο και η πόλη αποκτά ένα κτήριο πολdhmos-agrinioy-2ιτισμού.

     ΄΄Νομίζω ότι οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τμήμα των παρεμβάσεων των καθαιρέσεων.

     Πιστεύω, ότι στο χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών, που είναι η συμβατική υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας, θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν σε μια τέτοια εργολαβία.

     Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου το Αγρίνιο θα αποκτήσει ένα πολυχώρο πολιτισμού κάτι που λείπει από την πόλη μας΄΄.

     Ο προϋπολογισμός  του  έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.000.000 ευρώ, περίπου, και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΄΄ΘΗΣΕΑΣ -ΣΑΤΑ 2008΄΄

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...