Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Aξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου

papauanashs

 «Ανάπτυξη με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον πολίτη»,  τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου για την αξιοποίηση του σε Συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα.

Στις σημαντικές προοπτικές Ανάπτυξης, αλλά και στην ενίσχυση των υποδομών στην Τουριστική Οικονομία, που προκύπτουν από την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαθανάσης, σε συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Πάτρας, στον πολυχώρο «Πολιτεία».  

«Για εμάς προέχει η Ανάπτυξη. Από την αρχή δηλώσαμε με σαφήνεια, ότι με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, δίνουμε έμφαση στην Τουριστική Ανάπτυξη. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον πολίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Στην ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους σημείωσε ότι αφού έγιναν όλες οι αναγκαίες ενέργειες και προηγήθηκε η Δημόσια Διαβούλευση με τη συμμετοχή όλων των φορέων, των δημοτικών παρατάξεων και των πολιτών, προχωρά η διαδικασία αξιοποίησης του  ΞΕΝΙΑ με τη δημοσιοποίηση των όρων του Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού. 

Όπως ο ίδιος είπε «Στόχος μας είναι η απόλυτη διαφάνεια και η προσέλκυση επενδυτών ή επενδυτικών σχημάτων, ώστε να έχουμε το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα μεγαλύτερα οφέλη για την πόλη μας.».  

Αναφερόμενος στα οφέλη της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου σημείωσε ότι:

  • Γίνεται απόλυτα σεβαστή η βούληση του δωρητή
  • Εξασφαλίζονται σημαντικά έσοδα για το Δήμο Ναυπάκτου
  • Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας
  • Αξιοποιείται ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Ναύπακτο
  •  Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη Συνεδριακού Τουρισμού
  • Εξασφαλίζονται κοινόχρηστοι χώροι για κάθε είδους πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες
  • Παρέχεται η δυνατότητα στους κατοίκους της Ναυπάκτου να χαρούν το στολίδι της πόλης σε μία από τις δύο όμορφες παραλίες της
  • Αλλάζει η όψη του παραλιακού μετώπου του Γριμπόβου.jenia

Η ενημέρωση των δημοσιογράφων της Πάτρας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενημέρωσης των εκπροσώπων των ΜΜΕ από το Δήμαρχο Ναυπάκτου για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργεί η αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση των Συντακτών του Αθηναϊκού Τύπου, αλλά και των ΜΜΕ της Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...