Σεπ   Οκτώβριος 2021   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
20 Ιουνίου στην Ναύπακτο

                                                                    

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑtamieythrio

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, φέρνει την αποταμίευση σε κάθε γωνιά της χώρας, με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του, να διασχίζει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Γνωρίζοντας εντυπωσιακή ανταπόκριση από την πλευρά των τοπικών κοινωνιών, το ταξίδι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ελληνική περιφέρεια ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο από την Κρήτη- το πρώτο σημείο ίδρυσης καταστήματος Τ.Τ.-συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Αττική.

Έτσι, στο πλαίσιο των επιτυχημένων εκδηλώσεων, που υλοποιεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, επεκτείνει την πρωτότυπη καμπάνια του και στην Αιτωλοακαρνανία, Δυτική Ελλάδα.

  • Το Σάββατο 20 Ιουνίου πραγματοποιείται εκδήλωση στην Ναύπακτο
    (Πλατεία Ναυπάκτου, Ψανή) ( 17.00-20.00).

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η παρουσία κλόουν, καθώς και μια σειρά επιπλέον καλλιτεχνικών δρώμενων και ψυχαγωγικών event, θα δώσουν το χρώμα μιας μεγάλης γιορτής, με ξεχωριστό παλμό. 

Έχοντας πάντα ως στόχο την καλλιέργεια της αποταμιευτικής συνείδησης και την προώθηση του καταθετικού αποταμιευτικού λογαριασμού

«ΜΕΓΑΛΩΝΩ» το Τ.Τ. συνεχίζει να μοιράζει κουμπαράδες σε όλο και περισσότερα παιδικά χέρια και να εξοικειώνει τους μικρούς του φίλους με το πνεύμα της συνετούς διαχείρισης κεφαλαίου, μέσα από ένα πρόγραμμα ζωντανό και κατανοητό σε αυτούς. 

Για πληροφορίες σχετικά με τον καταθετικό αποταμιευτικό λογαριασμό «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» τηλεφωνήστε στο 800 500 10 10 ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

                 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...