Σεπ   Οκτώβριος 2021   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
OYΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ...

metanastes

Καμιά επίσημη απάντηση για τους Αφγανούς στο Αγρίνιο.

Να μάθει τώρα η κοινωνία τους λόγους μεταφοράς τους και τις συνθήκες κράτησης τους.

Αντιδράσεις στην Πάτρα, για τη δημιουργία Κέντρου... 4 χιλιάδων μεταναστών.

Σιγή ιχθύος, συνεχίζουν να τηρούν οι αρμόδιοι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ, σχετικά με την μεταφορά, πριν από λίγα 24ωρα στο Αγρίνιο και στα κρατητήρια του Β' Αστυνομικού Τμήματος, 28 Αφγανών λαθρομεταναστών από την Πάτρα. Να θυμίσουμε πως οι τοπικοί αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εξέλιξη μιας και η μεταφορά ήταν ξαφνική και οι συνθήκες κράτησης των Αφγανών, είναι υποτυπώδεις.

Παρά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αλλά και τις πιέσεις που ασκούνται από βουλευτές της αντιπολίτευσης και φορείς κανείς δεν δίνει μια υπεύθυνη απάντηση για τους λόγους μεταφοράς των λαθρομεταναστών στην περιοχή, τον χρόνο και τις συνθήκες παραμονής τους. Ακόμη δε περισσότερο, κανείς δεν απαντά στη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την επικείμενη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε στρατόπεδο - αποθήκη πυρομαχικών στην Αμβρακία.

Παράλληλα, αν και οι στρατηγοί της ΕΛΑΣ στην Πάτρα μιλούν για σχέδιο και οργάνωση, αναμένεται πραγματικός ξεσηκωμός στην Αχαΐα, μετά την ανακοίνωση για δημιουργία Κέντρου για... τέσσερεις χιλιάδες λαθρομετανάστες στην περιοχή της ΜΟΜΑ.

Το όψιμο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, φαίνεται πως μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, μιας και φαίνεται πως σχέδιο δεν υπήρχε και επικρατεί βιασύνη και προχειρότητα που μάλλον επιπλέον προβλήματα θα δημιουργήσουν. Άλλωστε, εάν υπήρχε σχέδιο δεν θα υπήρξε υπερτετραπλασιασμός των παράνομων λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα από το 2005 έως το 2008, όπως αποκαλύπτεται από επίσημα στοιχεία.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...