Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα
Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 19:47

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου , Γιώργο Παπαναστασίου,

πραγματοποίησε την  Παρασκευή 21/11/2014, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang, στο πλαίσιο επίσκεψης του στην περιοχή μετά από πρόσκληση του Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστου Βασιλάκου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπεία από στελέχη της Πρεσβείας της Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας), Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

PAPANASTASIOY-PRESBHS

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζήτησαν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον αγροτικό τομέα. Ο Δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε  στα εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα της  περιοχή μας και τόνισε πως οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες με την συνδρομή  και του δήμου μπορούν  να κατακτήσουν τις αγορές της ΝΑ Ασίας.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν επίσης και  στις λεπτομέρειες για την διασύνδεση αυτή καθώς  και την συμμετοχή σε εκθέσεις που μπορούν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη για τον τόπο.Ο  κ. Παπαναστασίου και ο κ. κ. Kuo-Boug Chang αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ο Δήμαρχος  Αγρινίου χάρισε στον τόσο στον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας όσο και στα μέλη της αντιπροσωπείας καλάθια αγροτικών προϊόντων. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Ταϊβάν, ο Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας κος Βασιλάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίκος Γκρίζης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Μελιάδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής  Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο Διευθυντής Δ/ θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαθανασίου, επισκέφθηκαν και δώρισαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο 6ο Λύκειο Αγρινίου και δύο  στο 2Ο ΕΠΑΛ Αγρινίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...