Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ

Από 27 Ιουνίου, Ιούλιο και Αυγουστο

Απόφαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίουkatasthmata-1

Πραγματοποιήθηκε στις 3-6-2009 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με  μεγάλη συμμετοχή  συναδέλφων εμπόρων.

Τις εργασίες της Συνέλευσης παρακολούθησε  και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριτζής, ο οποίος τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση με έμφαση  το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς και τι συνεχείς προσπάθειες που απαιτούνται από όλους για να ξεπεραστούν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου όσο και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου στην άριστη σχέση και συνεργασία που υπάρχουν ανάμεσα στο Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου.

  • 1. Στην Γενική Συνέλευση το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε:

 Τον Διοικητικό και Οικονομικό του Απολογισμό συνολικά και πιο αναλυτικά σε ζητήματα όπως: (οικονομική κρίση, ανεργία, πτώση τζίρου, φορολογικό, ασφαλιστικό, υπεραγορές, παρεμπόριο, ωράριο, εκπτώσεις, προσφορές, θεσμοί αυτοδιοίκησης, προβλήματα καθημερινότητας, μέσα ενημέρωσης, σχέσεις με εργαζόμενους, αγρότες και φορείς τους,  Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Ερμαϊκή Στήλη κ.λ.π.)

  • 2. Στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ειδικό θέμα συζήτησης ήταν για το 2009 το θέμα 4ο Θερινό 5θημερο για το 2009.

Για το συγκεκριμένο θέμα μετά από τη συζήτηση η Συνέλευση των μελών με τη διαδικασία της ονομαστικής επί του καταλόγου ψηφοφορίας, αποφάσισε απολύτως ομόφωνα δίχως ψήφο αποχής και λευκό ότι:

  • «Από το Σάββατο 27 ΙΟΥΝΙΟΥ και κάθε Σάββατο μέχρι τέλος ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά».
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...