Σεπ   Οκτώβριος 2021   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
΄΄ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ΄΄

 kauariothta-1  

Με τη συμμετοχή πολιτών, μαθητών και φορέων πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Νεάπολης Ημέρα Εθελοντισμού για το Περιβάλλον και την Καθαριότητα από το Δήμο Νεάπολης, τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νεάπολης και τα σχολεία του Δήμου μας. 

Η πρωτοβουλία του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος και του εθελοντικού καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων αποτέλεσε σημείο ευαισθητοποίησης των πολιτών για σεβασμό στην προστασία αλλά και στην εξασφάλιση ενός υγιούς και βιώσιμου περιβάλλοντος.

 Οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους  ξεκίνησαν το πρωί  την καθαριότητα για την περισυλλογή σκουπιδιών σε kauariothta-2ξεχωριστές σακούλες για ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα είδη και η ημέρα εθελοντισμού για την καθαριότητα ολοκληρώθηκε  με την συμμετοχή των πολιτών το απόγευμα  στην περισυλλογή βαριών και άχρηστων αντικειμένων.

Ο Δήμαρχος Νεάπολης Κων/νος Καπελλάκης ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τους μαθητές για την ανταπόκριση και την στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου. Εξήρε την πράξη εθελοντικής συμμετοχής, τονίζοντας  ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ακόμη αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε τkauariothta-3η σημασία της ορθής διαχείρισης του περιβάλλοντος  αφού η προστασία του είναι κοινή υπόθεση που απαιτεί ευαισθητοποίηση και καθημερινές δράσεις. Η υιοθέτηση της εθελοντικής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς ως επιλογή ζωής και αλληλέγγυας προσφοράς θα πρέπει να μας αγγίζει όλους γιατί θέλουμε να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...