Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5409
mod_vvisit_counterΧθές6229
mod_vvisit_counterAll6469680
°F | °C
invalid location provided
15ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου Νεάπολης

Στη Νεάπολη στις 13 Ιουνίου    

neapolh-1

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νεάπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, διοργανώνουν τον 15ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Αιτωλ/νίας ,απόστασης 9.500 μέτρων και αγώνα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, απόστασης 1.500 μέτρων, το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ελαιοφύτου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν στον αγώνα των 9.500 μέτρων και στον μαθητικό αγώνα των 1.500 μέτρων θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν και οι βραβεύσεις με κύπελλο των τριών πρώτων αθλητών/ τριών  του αγώνα 9.500 μέτρων , και του πρώτου μαθητή /τριας  του αγώνα των 1500 μέτρων Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων(δύο κατηγορίες).

Οι Αθλητικές και Πολιτιστικές  Εκδηλώσεις του Δήμου Νεάπολης  θα κορυφωθούν με τους παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο του Δημαρχείου  Νεάπολης  από χορευτικά τμήματα του Δήμου Νεάπολης και από χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αλευράδας.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...