Δεκ   Ιανουάριος 2023   Φεβ

ΚΔΤΤΠΠΣ
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα104
mod_vvisit_counterΧθές210
mod_vvisit_counterAll8120596
°F | °C
invalid location provided
Οι μικροί μαθητές έδειξαν στο δρόμο στους μεγάλους...

 

 καθαρίζοντας την ακτή της Τουρλίδας

 toyrlida4

Συμμετοχή του δήμου Μεσολογγίου στις πρωτοβουλίες της «Μεσόγειος SOS» και της «Legambiente»

Με μια συμβολική κίνηση μαθητές και πολίτες του Μεσολογγίου ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση  του δήμου της πόλης προέβησαν σε καθαρισμό της πλαζ στην Τουρλίδα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας για τον καθαρισμό των ακτών από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις «Μεσόγειος SOS» με σύνθημα «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» και τη «Legambiente» με σύνθημα: «Clean up the Med».

Ο δήμος Μεσολογγίου συμμετείχε στην πρωτοβουλία αυτή, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για καθαρές ακτές, ενώ ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλο, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου θα αναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες.

«Οι μικροί μαθητές των δημοτικών σχολείων του Μεσολογγίου με την υποδειγματική τους παρουσία έδειξαν σήμερα το δρόμο στους μεγάλους. Ο όγκος των σκουπιδιών που περισυλλtoyrlida-5έγησαν προβληματίζει...

Με την ευκαιρία της έναρξης της θερινής περιόδου απευθύνω έκκληση στους λουόμενους στην πλαζ της Τουρλίδας αλλά και στις άλλες πλαζ του δήμου μας να σέβονται το περιβάλλον.

Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η καθαριότητα στις ακτές να είναι η καλύτερη, όμως χωρίς την συμβολή των πολιτών η προσπάθειά μας θα ακυρώνεται στην πράξη.

Σε κάθε περίπτωση όμως η παρουσία των μικρών μαθητών αλλά και συμπολιτών μας στην πρωτοβουλία που αναλάβαμε μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει τη δυνατότητα για διοργάνωση ανάλογων δράσεων στο μέλλον» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος σε δηλώσεις του.

Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, του Δημοτικού Σχολείου Ευηνοχωρίου, μέλη των συλλόγων «Φίλοι της Λιμνοθάλασσας» και Γυναικών «Η Θυσία», στελέχη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου και υπάλληλοι του δήμου Μεσολογγίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...