Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα867
mod_vvisit_counterΧθές1330
mod_vvisit_counterAll5804719
°F | °C
invalid location provided
Διευθυντής στη Χειρουργική του «Μεταξά»

 

 ο Γιάννης Σπηλιώτης

 spylioths

Στη θέση του Διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Μεταξά» στην Αθήνα εκλέχθηκε ο διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Γιάννης Σπηλιώτης.

«Η επιλογή του συναδέλφου Γιάννη Σπηλιώτη, στη θέση του Διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής στο ογκολογικό νοσοκομείο Μεταξά μας γέμισε με ικανοποίηση.

Κι αυτό διότι η εκλογή του αυτή αποτελεί την επιβράβευση του έργου, που επιτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, στον κρίσιμο τομέα της Χειρουργικής και ιδιαίτερα στην έρευνα για την χειρουργική αντιμετώπιση της επάρατης νόσου.

Ταυτόχρονα αναδεικνύονται και οι μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές του νοσοκομείου του Μεσολογγίου, στο οποίο παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες παράγεται σπουδαίο έργο.

Ως δήμαρχος Μεσολογγίου αλλά και ως γιατρός εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο Γιάννη Σπηλιώτη και τον ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους κατοίκους της περιοχής μας» σημείωσε σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε την ομόφωνη εκλογή του κ. Σπηλιώτη στη θέση διευθυντή της χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο «Μεταξά».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...