Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3702
mod_vvisit_counterΧθές4366
mod_vvisit_counterAll6288801
°F | °C
invalid location provided
"ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"»

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΣΤΟ YOU TUBE  ΓΙΑ ΤΗΝ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΟ ΤΟ 

ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μπαλωμένος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», χαιρετίζει την ιστορική άνοδο του "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" στη Β' Εθνική, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο κ. Κωστούλα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την σημαντική επιτυχία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην νέα σαιζόν.

Από ένα τόσο σημαντικό αγώνα, το Δ.Σ. και οι φίλοι του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν.

Οι πατριώτες μας που ήρθαν από το Αγρίνιο και οι ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής που κατέκλεισαν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ζήσαμε μια ανεπανάληπτη και έντονα συναισθηματικά ατμόσφαιρα που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος.

Για όσους θέλουν να ξαναζήσουν αυτή τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»,  www.kosmasaitolos.gr και να παρακολουθήσουν δύο video διάρκειας 15 λεπτών, που ανεβάσαμε στο YouTube και προβάλλουν αυτή τη σημαντική επιτυχία της ομάδας μας. 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...