Νοέ   Δεκέμβριος 2022   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα336
mod_vvisit_counterΧθές395
mod_vvisit_counterAll8059211
°F | °C
invalid location provided
Άμεση παρέμβαση ΣΑΛΜΑ

                                                                     

Στο αίτημα  της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών  της Αιτωλοακαρνανίας

  Άμεση  ήταν η αντίδραση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριου Σαλμά στο αίτημα  τsalmas1.250ης Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών  της Αιτωλοακαρνανίας να παρέμβει για την λύση  του προβλήματος της έλλειψης γιατρών βασικών ειδικοτήτων    συμβεβλημένων με τον ΟΑΕΕ.

   Ο κ. Σαλμάς συναντήθηκε   με τον  πρόεδρο του ΟΑΕΕ κ. Παπαθανασίου στον οποίο και εξέθεσε  τα αιτήματα  των συμπολιτών μας και ήδη δρομολογήθηκε η λύση  ενός προβλήματος που ταλαιπωρεί και επιβαρύνει  οικονομικά τους χιλιάδες επαγγελματοβιοτέχνες του νομού.

    Όπως αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά  στην επιστολή  που απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός στον  πρόεδρο της  Ομοσπονδίας κ. Ράπτη « το συντομότερο δυνατό και στο χρονικό διάστημα του επόμενου μήνα, ( σ.σ. ο κ. Παπαθανασίου)  θα προβεί στην υπογραφή των συμβάσεων με γιατρούς των ειδικοτήτων που ζητάτε»

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Σαλμά :

«Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Εκτιμώντας τη σοβαρότητα των προβλημάτων που μου εκθέσατε και τις επιπτώσεις τους στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, αναφορικά με την έλλειψη συγκεκριμένων Ιατρικών Ειδικοτήτων στην περιοχή του Αγρινίου, σας γνωρίζω ότι:

  Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και την υλοποίηση της πολιτικής δέσμευσής μας για στήριξη των ανθρώπων  της επιχειρηματικής δράσης, επικοινώνησα   με τον  Πρόεδρο του ΟΑΕΕ κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου και με διαβεβαίωσε ότι το συντομότερο δυνατό και στο χρονικό διάστημα του επόμενου μήνα, θα προβεί στην υπογραφή των συμβάσεων με γιατρούς των ειδικοτήτων που ζητάτε.

  Παρακαλώ, θεωρείστε ως δεδομένη πάντοτε την αμέριστη συμπαράστασή μου σε κάθε σοβαρό ζήτημα που αφορά στον κλάδο σας». 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...