°F | °C
invalid location provided
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 18:28

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

 
alt
Ο Ολυμπιακός παγίδεψε εχθές μέσα στις τέσσερις γραμμές του «Γ. Καραϊσκάκης», τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς στο οποίο έδειξε το μεγαλείο του! Οι Πειραιώτες οι οποίοι από το πρώτο λεπτό δεν...
άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους «κόκκινους διαβόλους» του Ντέιβιντ Μόγιες, επικράτησαν με 2-0 και πλέον μπορούν να «ονειρεύονται» ακόμα περισσότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πρέπει ωστόσο, να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική νίκη… Είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου! Δεν είναι μόνο η αγωνιστική απόδοση του Ολυμπιακού, αλλά και το μέγεθος, η βαριά φανέλα, η ιστορία και η εμπειρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κάνει τη συγκεκριμένη νίκη τόσο μεγάλη, ενώ αποτελεί αδιαμφισβήτητα και την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη!
alt
Για το μέγεθος της χθεσινής νίκης μίλησε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είπε ότι δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη, αλλά είναι και μια νίκη αρκετά ιστορική:
«Σίγουρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη, αλλά πιστεύω ότι σήμερα όλος ο κόσμος που παρακολούθησε αυτό το ματς είδε ότι υπήρχε μία ομάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ δυνατά, και έκανε πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, όμως, όπως είπα και στους παίκτες νωρίτερα, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ να παίξουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε σαν να έχει τελειώσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη 0-0 και να πάμε δυνατά να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «σήμερα είναι μία ιστορική νίκη».
alt
Μετά από την λήξη του αγώνα ήρθαν και οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, Μίτσελ, ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε, μίλησε για το μήνυμα που πέρασε ο Ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα:
«Έχουμε διαλέξει την καλύτερη στιγμή για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει, όπως το 2004 στο Euro. Επίσης έχουμε δείξει ότι ο Ολυμπιακός υπάρχει και μπορεί να κερδίσει μία τεράστια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι χθες το βράδυ, ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος παρακολούθησε το εν λόγω ματς, στο οποίο φάνηκε η ανωτερότητα της Ελληνικης ομάδας.
Την ίδια ώρα δεν βρισκόταν σε εξέλιξη καμία άλλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση της κορυφαίας Διασυλλογικής διοργάνωσης, και όλα τα βλέμματα ήταν κολλημένα στο Φαληρικό γήπεδο! Μέσω αυτού του παιχνιδιού, έγινε μια πρωτοφανής διαφήμιση του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου και των Ελλήνων φιλάθλων!
alt
Η μεγάλη απήχηση της χθεσινής επιτυχίας των «ερυθρόλευκων», φάνηκε και από τα σχόλια του διεθνούς Τύπου για το ματς! «Οι Έλληνες φόρτωσαν και άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τη νίκη τους με 2-0»«O Ολυμπιακός ζάλισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίρνει τα ηνία στο ζευγάρι»«Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε το χτύπημα»«Ταφόπλακα του Μίτσελ στη Γιουνάιτεντ»,«Ο Ολυμπιακός άφησε τη Γιουνάιτεντ σε ένα ναυάγιο»«Τι πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νικήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό»«Νοκ-άουτ η Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται»«Κρύο ντους για Μάντσεστερ»«O Ολυμπιακός του Μίτσελ δίνει ένα μάθημα στη Μάντσεστερ του Μόγιες».
Όλα τα παραπάνω, είναι λόγια των διασημότερων ΜΜΕ του εξωτερικού, όπως η Independent, η Guardian, το BBC, το goal.com, η Marca, η Sun, η Times, η Daily Mail, η As, η Mundo Deportivo, το France Football, το Sport.es, το goal.com, το Gazzetta Dello Sport, η Reppublica, η L’ Equipe και άλλα πολλά! Όλα αυτά τα παραπάνω ΜΜΕ και άλλα τόσα υποκλίθηκαν στο μεγαλείο των νταμπλούχων Ελλάδος που έκαναν τη χώρα μας περήφανη για ακόμη μια φορά.
alt
Ενδιαφέρον επίσης έχει, ότι στη μαγεία του Ολυμπιακού, αλλά και του κόσμου του, ο οποίος έσπρωξε την ομάδα με τη φωνή του αλλά και την παρουσία του, υποκλίθηκε και η ομάδα της Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» μέσα από το επίσημο site τους έκαναν εχθές το βράδυ ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό με ένα κείμενο που ανήρτησαν με τίτλο: "Why Olympiacos fans will never walk alone", θυμίζοντας σε όλους την στενή σχέση των δυο ομάδων!
 
Στο μεταξύ, οι ξένοι ρεπόρτερ και σχολιαστές οι οποίοι πάτησαν εχθές το πόδι τους στην ιστορική έδρα της ομάδας του Ολυμπιακού έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το εντυπωσιακό κορέο που κάλυψε τα 2/3 του γηπέδου, η γιγαντιαία φανέλα της UNICEF, και ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού, έδειξαν σε όλους το μεγαλείο αυτής της ελληνικής ομάδας. Εκτός αυτού, όπως φάνηκε και από τις αναρτήσεις στα social media διαφόρων προσκεκλημένων, δημοσιογράφων και ξένων επισκεπτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας, τις εγκαταστάσεις, και την άψογη οργάνωσή του αγώνα! Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την UNICEF στην φανέλα του, δείχνοντας σε όλο τον πλανήτη την ευαισθησία του και την αποφασιστικότητα του να βοηθήσει τα παιδιά όλου του κόσμου!
 
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, πρέπει να τονιστεί ότι πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας της Γιουνάι
alt
τεντ που ακολούθησαν την αποστολή προκείμενου να μπορέσουν να τη σπρώξουν προς τη νίκη. Οι ίδιοι, μπορεί να μην το πέτυχαν, και να είδαν την ομάδα τους να δέχεται δύο τέρματα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ωστόσο, δεν έχασαν την ευκαιρία πριν και μετά το ματς να γυρίσουν στις περιοχές του Πειραιά και της Αθήνας! Επισκέφτηκαν το Μικρολίμανο, την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Θησείο και το Μοναστηράκι, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες, οι οποίες τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, μέσω των social media, ανεβάζοντας για ακόμη μια φορά τη χώρα μας ψηλά!
Αν όλο αυτό λοιπόν δεν είναι διαφήμιση για μία χώρα η οποία περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, τότε τι είναι…;
Πηγή : woop.gr
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...