°F | °C
invalid location provided
Ο νόμος του Αγρινίου!
Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 21:02

alt

Ο Παναιτωλικός παρέμεινε αήττητος στην έδρα του, αφού χάρις στα γκολ των Μπόγιοβιτς και Καμαρά πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα με 2-1 στο Αγρίνιο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν...φουριόζοι στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με σουτ του Μπόγιοβιτς. Ο τελευταίος δέχτηκε τη μπάλα από σέντρα του Γκάλο και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τζόρβα για το 1-0.

Μετά από λάθος των αμυντικών του Απόλλωνα στο 13’, ο Καμαρά εποφελήθηκε, έκλεψε τη μπάλα και πλασάροντας με το δεξί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και μάλιστα είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Καμαρά και τον Σφακιανάκη, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία κινήσεων και προσπαθεί να απειλήσει. Στο 54’ η αθηναϊκή ομάδα είχε την πρώτη της καλή φάση στον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Αμπρόουζ. Ο τελευταίος εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Μπρακάλι μπλόκαρε πέφτοντας και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.
Το γκολ για την «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε τελικά, αφού ένα λεπτό αργότερα (55’) ο Αμπρόουζ δέχτηκε τη μπάλα από γέμισμα του Μίνγκα και με σουτ νίκησε τον Μπρακάλι για το 2-1. Με αυτό τον τρόπο ο Απόλλων έγινε η τρίτη ομάδα που σκοράρει στο Αγρίνιο τη φετινή σεζόν, αφού έχουν προηγηθεί μόνο ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός .
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση στη συνέχεια όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με τον Παναιτωλικό να παραμένει αήττητος στην έδρα του.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Γοδόι, Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (60' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης (71' Νταλμά), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (81' Μπούντιμιρ).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (85' Σέντερμπεργκ), Άλβαρες, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (77' Γκουέλα), Άμπροουζ (77' Μπάρκογλου), Ντάλμπεργκ.

ΠΗΓΗ pamesports.gr

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...