°F | °C
invalid location provided
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Mπαράζ Παναιτωλικού

Μόλις 4.400 πήρε η ΠΑΕ, σήμερα η «μάχη» για το μαγικό χαρτάκι

Μετά από τη χθέσινη σύσκεψη που κάλεσε η Αστυνομία, οριστικοποιήθηκε ο ακριβής αριθμό των εισιτηρίων που παραλαμβάνει ο Παναιτωλικός για τον αγώνα κατάταξης με τη Ρόδο το προσεχές Σάββατο. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά μικρότερος σε σχέση με αυτόν που είχε υπολογιστεί, καθώς περιορίζεται σε 4.400 εισιτήρια (των 15 ευρώ) συνολικά.
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού θα καταλάβουν τις θύρες 2 και 3 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι οποίες ανοίγουν στις 2.30 μ.μ. Σε νεώτερη ανακοίνωση θα δοθούν οδηγίες και σχεδιάγραμμα πρόσβασης στο γήπεδο.
Οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν από το Αγρίνιο με λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Λεωφόρος Συγγρού) στις 3.00 μ.μ. και από εκεί θα φτάσουν συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο.
Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεση των εισιτηρίων που σήμερα παρέλαβε η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου Παναιτωλικού, από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως της 9.00 μ.μ. της Τετάρτης. Εάν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν την Πέμπτη τις ίδιες ώρες, μέχρι εξαντλήσεώς τους. Διευκρινίζεται ότι ο καθένας μπορεί να αγοράσει έως δύο το πολύ εισιτήρια.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και οι χορηγοί, μπορούν να παραλαμβάνουν από ένα εισιτήριο τις ίδιες μέρες και ώρες από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Με καθημερινές ανακοινώσεις στο site του Παναιτωλικού θα γίνεται γνωστός ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί και του υπόλοιπου αδιάθετου.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...