Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΛΜΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ

rapths

Επιστολή της Ομοσπονδίας στον Υφυπουργό, για τις σοβαρές ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες γιατρών του ΟΑΕΕ.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επαγγελματοβιοτέχνες του Αγρινίου με την εξυπηρέτηση τους από τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΑΕΕ, επισημαίνονται σε επιστολή που απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών της Αιτωλ/νίας στον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριο Σαλμά, με κοινοποίηση στους βουλευτές του νομού.

Η Ομοσπονδία επισημαίνει στην επιστολή της πως οι ελλείψεις σε βασικές ιατρικές ειδικότητες, αλλά και η αδιαφορία  της διοίκησης του ΟΑΕΕ, οδηγούν σε σοβαρή επιβάρυνση, ταλαιπωρία και απαξίωση χιλιάδες ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση που δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.

Mε την επιστολή καλείται ο Υφυπουργός αλλά και όλοι οι βουλευτές του νομού να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε οι επαγγελματοβιοτέχνες  να έχουν ακριβώς αυτές τις υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει ο ΟΑΕΕ απέναντι στους ασφαλισμένους του και τις υπέρογκες εισφορές που αυτοί καταβάλουν, χωρίς όμως να τους παρέχονται καν τα αυτονόητα.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

κ. Υφυπουργέ.

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ στην περιοχή του Αγρινίου, ελπίζοντας πως κι εσείς από την μεριά σας και εκ του θεσμικού σας ρόλου, θα συμβάλλετε ώστε αυτά να αμβλυνθούν. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα μπορεί επιεικώς να χαρακτηριστεί ως απαράδεκτη και προσβλητική για χιλιάδες επαγγελματοβιοτέχνες του Αγρινίου, καθώς και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, η απουσία βασικών ιατρικών ειδικοτήτων, ταλαιπωρεί και επιβαρύνει οικονομικά τους ασφαλισμένους. Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε την παντελή έλλειψη δερματολόγου συμβεβλημένου με τον Οργανισμό, με αποτέλεσμα να απαιτείται διαδικασία που δεν μπορεί να ακολουθηθεί, καθώς και την έλλειψη οφθαλμιάτρου, όπου η διοίκηση του ΟΑΕΕ, καλεί τους ασφαλισμένους να εξυπηρετηθούν, είτε από γιατρό στην Αμφιλοχία είτε από το Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου! Ανάλογο πρόβλημα υφίσταται και με παιδίατρο, όπου θα πρέπει να απευθυνθούμε σε γιατρό στο Καινούργιο.

κ. Υπουργέ,

Όπως αντιλαμβάνεστε, η τακτική αυτή οδηγεί χιλιάδες επαγγελματοβιοτέχνες του Αγρινίου σε πρωτοφανή ταλαιπωρία, οικονομική επιβάρυνση και απαξίωση που δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και σας καλούμε εκ του θεσμικού σας ρόλου στο Υπουργείο, ως και εκ του ρόλου σας ως βουλευτή της Αιτωλ/νίας, να αναλάβετε εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε τα προβλήματα αυτά να επιλυθούν άμεσα.

Ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεση σας για διευκρινήσεις

Για το Δ.Σ.

 Ο πρόεδρος                                                                                                              Ο γεν. γραμματέας

Ράπτης  Παναγιώτης                                          Κοντονάσιος Αθανάσιος

 epistolh

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...