Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2711
mod_vvisit_counterΧθές3785
mod_vvisit_counterAll5227965
°F | °C
invalid location provided
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TAEKWON DO

Άξια εκπροσώπηση του Αγρινιώτη Ομοσπονδιακού Προπονητή ΑΛΕΞΗ ΚΑΚΑΡΕΛΗ στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ στο ΜΑΡΟΚΟ. 6 Μετάλλια για την Εθνική Έλλάδος.

 Έγινε το Μεσογειακό TKD στο RABAT με συμμετοχή 7 ανδρών και 7 γυναικών. Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ κος ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, Ο Γ.Γ. κος ΦΥΣΕΝΤΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ο ΤΑΜΙΑΣ κος ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο Γιατρός της ΕΛΟΤ και ο Προπονητής κος ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ.

 Η διοργάνωση για τους Μαροκινούς ήταν καλή, συμμετείχαν όλες οι χώρες της Μεσογείου εκτός ISRAEL και MALTAS οι Έλληνες αγωνίσθηκαν σε ένα κατάμεστο στάδιο με φανατικούς Μαροκινούς αθλητές και κάθε φορά που παίζαμε με Μαρόκο το στάδιο σείονταν από τις χιλιάδες οπαδών.

  Εμείς καταφέραμε με σωστή τακτική να κατακτήσουμε  6 μετάλλια, 1 ασημένιο με τον Νίκο Ντζέλο- 80 κιλά και 5 χάλκινα με τους Σαμαρά Στέλιο έως 67 κιλά, Κανελοπούλου Ελένη- 67 κιλά - Κατικιώτη Ματίνα 46 κιλά, Γραμματικοπούλου Βίκη -62 κιλά- Γεωργιάδου Ανδρομάχη -73 κιλά.

Επίσης το Σάββατο θα γίνει η πρόκριση Ανδρών - Γυναικών στη Δραπετσώνα που θα αγωνισθούν οι αθλητές μας Κακαρέλης Νίκος- Αναστασιάδου Ευαγγελία- Αντωνακόπουλος  Βασίλειος- Καψαχάτης Πανταζής. Στους παραπάνω αγώνες δια διετητεύσει και ο Αγρινιώτης Πρωταθλητής του Συλλόγου ΘΗΣΕΑΣ Σιάσος Αναστάσιος.

  Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και συγχαίρουμε  τον ομοσπονδιακό προπονητή Κακαρέλη Αλέξιο.

Οι φίλοι του ΘΗΣΕΑ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...