Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ

Προς:

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ

Νομού Αιτωλ/νιας

Κοινοποίηση:   -Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

                  -Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών 

 

Σχετικά με την πρόσκλησή σας να παραβρεθούμε σε σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία του γιορτασμού της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) στις 10:00 π.μ., που το Νομαρχιακό Τμήμα σας αποφάσισε στη συνεδρίαση του στις 14/3/2009 σας ενημερώνουμε ότι:

•1.      Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου δεκαετίες τώρα αποδέχεται ή όχι προσκλήσεις να παραβρεθεί ακόμη και να χαιρετήσει σε απεργιακές συγκεντρώσεις για την 1η ΜΑΗ, κρίνοντας το πλαίσιο των αιτημάτων και την συνέπεια διαχρονικά των προσκαλούντων στα συγκεκριμένα αιτήματα.

•2.      Ο ταξικός χαρακτήρας της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας και της αντίστοιχης Αγωνιστικής συγκέντρωσης δεν μπορεί για εμάς, δεν είναι κατανοητό, να αποτελεί συναπόφαση φορέων που εκπροσωπούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες (εργαζόμενοι - εργοδότες).

•3.      Τα κοινά προβλήματα, οι αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων του δικομματισμού και οπαδών του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού, ασφαλώς και επιβάλλουν  την κοινή δράση αυτοαπασχολούμενων, εργαζόμενων, αγροτών, συνταξιούχων, σπουδαστών και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.

Αυτή λοιπόν επιβάλλεται, πρέπει, είναι ειλικρινής και αποτελεσματική μόνο και όταν αποτελεί καθημερινή, συνεχή στόχευση και   ΟΧΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ 2ωρη λεκτική απονάρκωση.

•4.      Ολοκληρώνοντας το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σας ευχαριστεί για την πρόσκληση και σας γνωρίζει ότι για τους παραπάνω λόγους δεν θα ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη πρόσκλησή σας.

 

Για το Δ.Σ. του ΕΣΑ

 

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ                                                         ΧΑΙΔΩ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Υ.Γ.

παράκληση:

Μια και εκπροσωπείτε τους εργαζομένους στο Δημόσιο τομέα, τις υπηρεσίες, οργανισμούς κ.λ.π. και μια και εμείς στις κινητοποιήσεις μας για το δίκιο μας και τα αυτονόητα, κάνουμε καταλήψεις και συγκεντρώσεις σε αντίστοιχους οργανισμούς και όχι σε γιαπιά και οικοδομές, πείτε στους συναδέλφους σας ότι δεν είμαστε απέναντί τους, ούτε χρειάζεται να μας αντιμετωπίζουν σαν να πηγαίνουμε να κλέψουμε το μαγαζί τους.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...