Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣYNTΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ

Συνάντηση στη Νομαρχία

 katsoulis_350

Συνάντηση των εκπροσώπων των οκτώ θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων που λειτουργούν στο Νομό και υποστηρίζονται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και τα προγράμματα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (ΝΕΛΕ), πραγματοποιήθηκε προχθες Πέμπτη 7 Μαΐου, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

 Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των θεατρικών ομάδων, από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Πυλλήνης, το Σύλλογο των «Πολιτιστικών Διαδρομών» Ναυπάκτου, το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φυτειών το «Ακαρνανικό Φώς», τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «το Αιτωλικό», τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου.  Ακόμη συμμετείχαν εκπρόσωποι του συντονιστικού διασυλλογικού οργάνου των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δ.Δ. Καινουρίου του δήμου Θεστιαίων.

 Σύμφωνα με τον Αντινομάρχη κ. Παν. Κατσούλη σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν ο συντονισμός των θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού και η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος, εν όψει των δίμηνων πολιτιστικών εκδηλώσεων (Ιούλιος - Αύγουστος), τις οποίες θα διοργανώσει για πρώτη φορά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτό το καλοκαίρι, σε όλη σχεδόν την Αιτωλοακαρνανία. 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...