Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1840
mod_vvisit_counterΧθές1977
mod_vvisit_counterAll5846013
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ...

Το Μεσολόγγι στην Πανελλαδική Ποδηλατοδρομίαpodhlato

Κυριακή 10 Μαΐου 10:30 πμ. - Κεντρική Πλατεία 

Η ποδηλατούπολη της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Πανελλαδική Ποδηλατοδρομία της προσεχούς Κυριακής 10 Μαΐου, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη για τις μετακινήσεις τους.

Έτσι με σύνθημα «Ορθοπεταλιά στο Όνειρο», από τις 10 και μισή το πρωί της Κυριακής οι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες του Μεσολογγίου θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, απ' όπου στις 11 πμ. θα αρχίσει η ποδηλατοδρομία.

Ειδικά για το Μεσολόγγι η πρωτοβουλία αυτά αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού σε όλους είναι γνωστό ότι το ποδήλατο είναι συνυφασμένο με την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα περαιτέρω ανάδειξης της αναγκαιότητας της χρήσης του ποδηλάτου αλλά και του σεβασμού που θα πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί των ΙΧ στους ποδηλάτες.

Την οργανωτική ευθύνη της Ποδηλατοδρομίας έχουν από κοινού ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το ΤΕΙ Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου, ο Σύλλογος  Φίλων του Ποδηλάτου και η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου.

Παράλληλα την πρωτοβουλία υποστηρίζουν οι ακόλουθοι φορείς της περιοχής: Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Μεσολογγίου, Γυμναστικός Σύλλογος «Λόρδος Βύρων» και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευρυνθεί ο κατάλογος των υποστηρικτών.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...