Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1906
mod_vvisit_counterΧθές2544
mod_vvisit_counterAll6272690
°F | °C
invalid location provided
Ιόνιο Πανεπιστήμιο:
Τρίτη, 26 Μάρτιος 2013 17:25

 Δωρεάν σίτιση στους κύπριους φοιτητές

   

Με προσωπική δαπάνη της πρυτάνεως του Ιόνιου Πανεπιστημίου Αναστασίας Σαλή, οι κύπριοι φοιτητές θα σιτίζονται από τούδε και στο εξής δωρεάν στο φοιτητικό εστιατόριο. Η πρωτοβουλία ανήκει στο ίδιο το Πανεπιστήμιο που θέλει να στηρίξει τους κύπριους φοιτητές του. Τους καλεί, δε, να προσέρχονται από σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου για να καταγραφούν και να ξεκινήσει άμεσα η δωρεάν σίτιση τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Πρωτοβουλία Πρυτανείας: Δωρεάν Σίτιση Κυπρίων Φοιτητών

Με πρωτοβουλία της Πρυτάνεως κ. Αναστασίας Σαλή - Παπασαλή, οι Κύπριοι φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα - λόγω της δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Μεγαλόνησος - θα σιτίζονται ΔΩΡΕΑΝ στο φοιτητικό εστιατόριο για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Τη δαπάνη της χρηματοδότησης αυτής της πρωτοβουλίας, η Πρύτανις θα την καλύψει προσωπικά από τη μισθοδοσία της.

Ως εκ τούτου, οι Κύπριοι φοιτητές μας, καλούνται να προσέρχονται στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας από την Τρίτη 26 Μαρτίου, από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 17:00 μ.μ. προκειμένου να καταγραφούν και να ξεκινήσει άμεσα η δωρεάν σίτισή τους.