Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα251
mod_vvisit_counterΧθές577
mod_vvisit_counterAll8029818
°F | °C
invalid location provided
ΕΚΛΟΓΕΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2012 18:43

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Ε.Ε.

ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜ. ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

(Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012)

Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο και ώρα 9:00 πμ καθώς και στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου με έναρξη 1:30 μμ, με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

ΜΕΡΟΣ Α΄: Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ»

 • ¨ Διαπίστωση απαρτίας 9:00 πμ.
 • ¨ Εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης
 • ¨ Έκθεση Ε.Ε. - Οικονομικός Απολογισμός
 • ¨ Απολογισμός Αιρετών
 • ¨ Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
 • ¨ Κριτική στα πεπραγμένα
 • ¨ Ψηφοφορίες.

 

ΜΕΡΟΣ Β΄: Ψηφοφορία στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου

 1. Η ψηφοφορία διαρκεί από 1:30 μμ έως 7:00 μμ.
 2. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα, λόγω της άσχημης έως τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, να προτείνει προς τη Γ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. η ετήσια συνδρομή να μειωθεί για φέτος στα 20 ευρώ. (Υπενθυμίζουμε ότι από το συνολικό ποσό κάθε συνδρομής τα 15 ευρώ αποστέλλονται στη Ο.Λ.Μ.Ε.).
 3. Η τακτοποίηση των συνδρομών μας μπορεί να γίνεται κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
 4. Η παρουσία όλων μας είναι σήμερα απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. H συνέχεια της Ε.Λ.Μ.Ε. καθορίζεται και από τη συμμετοχή μας στις εκλογικές διαδικασίες.
 5. Οι υποψηφιότητες για νέο Δ.Σ. - Ε.Ε. & αντιπροσώπων Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 8 μμ. Καμιά υποβολή υποψηφιοτήτων δεν θα γίνει δεκτή μετά την παραπάνω ημερομηνία.
 6. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν το Σύλλογο των Καθηγητών.