Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα64
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029054
°F | °C
invalid location provided
Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Βιολογικής γεωργίας»
Τετάρτη, 29 Φεβρουάριος 2012 10:18

Λήγει στις 12 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αίτησης για συμμετοχή  στο πρόγραμμα «Βιολογική Γεωργία» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ύψΑιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Βιολογικής γεωργίας» που λήγει στις 12 Μαρτίουους 40 εκατ. για  όσους είναι παραγωγοί και μπορούν να συμμετάσχουν.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την προστασία των φυσικών πόρων, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, την αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και την προσφορά εγγυήσεων στους καταναλωτές για ασφαλή γεωργικά προϊόντα.

Δικαιούχοι των ενισχύσεων μπορούν να κριθούν φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων επαγγελματίες αγρότες ή κάτοχοι αγροτικής εκμετάλλευσης. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να είναι είτε φυσικά πρόσωπά που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους σε αγροτική δραστηριότητα το 35% τουλάχιστον του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος, είτε νομικά πρόσωπα που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους σε αγροτική δραστηριότητα το 50% τουλάχιστον του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος.