Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2991
mod_vvisit_counterΧθές5140
mod_vvisit_counterAll6436946
°F | °C
invalid location provided
Δήλωση Γ. Βαρεμένου για την ΕΥΔΑΠ
Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2020 17:56

 

Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ

Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών

 

 

ΕΥΔΑΠ: την παρέκαμψαν μέχρι να πεις …ΣΔΙΤ

Για όσους αμφέβαλαν ότι το επιτελικό κράτος κάνει πάντα το δικό του για το καλό των δικών του, υπάρχει απόδειξη:

Χθες στη Βουλή, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. κ. Σαχίνης δήλωσε σχετικά με τους τρείς διαγωνισμούς συμβούλων για την προετοιμασία του ΣΔΙΤ “Διαχείρισης, Λειτουργίας& Συντήρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (Ε.Υ.Σ.) Αθήναςότι, εξ΄όσων γνωρίζει, δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση.«Απλά γίνεται μια ανάλυση. Μια ανάλυση που πάντα είναι καλό να γίνεται και καλό είναι να μελετά κανείς τις εναλλακτικές», είπε και εξέφρασε την άποψη πως κατά τον ίδιο «η καλύτερη λύση είμαστε εμείς, η ΕΥΔΑΠ, καθώς έχουμε την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους. Και τα έχουμε κάνει καλά μέχρι σήμερα». 

Ο κ. Σαχίνης κάνει λάθος: αγνοεί ότι το επιτελικό κράτος είναι μάλλον εξειδικευμένο και σε τέτοιες μελέτες και τις έχει ήδη “τρέξει”. Διότι την ίδια μέρα, οι κ. Πέτσας και Καραμανλής δήλωσαν ότι το ΣΔΙΤ είναι η ενδεδειγμένη λύση. Άρα, έχουν κάνει ήδη την διερεύνηση και έχουν καταλήξει.

Οι “τυχεροί” της υπόθεσης φαίνεται να το ήξεραν πριν απ’ τον κ. Σαχίνη.