Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα199
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8056978
°F | °C
invalid location provided
«Η Ελλάδα χρειάζεται
Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 17:13

NANTIA-2

 μια νέα αλλαγή με πρωταγωνιστικό τον ρόλο ενός ισχυρού ΠΑΣΟΚ.»

  

  

Κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε η Ειδική Αγορήτρια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνη του ΚΤΕ Δικαιοσύνης του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στον εισαγωγικό πολιτικό σχολιασμό της, η κα Γιαννακοπούλου, αναφέρθηκε στο πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται ύστερα από την αποκάλυψη της παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, και τις φήμες για την εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου. Συγκεκριμένα η Βουλευτής του Δυτικού Τομέας Αθήνας, είπε:

« Σήμερα, πιο καθαρά παρά ποτέ, είναι φανερό, ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα Αλλαγή.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ αφού έδειξε την αδυναμία της να διαχειριστεί τις κρίσεις που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε και την μεταρρυθμιστική της άπνοια, φανερώνεται και ως Κυβέρνηση που επωμίζεται πια σοβαρές ευθύνες για θέματα Δημοκρατίας και διαφάνειας τα οποία προσπαθεί να καλύψει και να μειώσει την αξία τους. Όπως αυτό της παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη. Η προσωπική πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη και αμεταβίβαστη όσο και αν προσπαθεί να το αποφύγει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με μια αντιπολιτευτική τακτική που σταθερά λειτουργεί σαν bonus της Ν.Δ, με τον λαϊκισμό του και την προσήλωσή του στη θεωρία των αρμών της εξουσίας και την εχθροπάθειά του στη λειτουργία των θεσμών, όπως και μια προβληματική θεώρηση των διεθνών εξελίξεων και των συμμαχιών της χώρας δεν συνιστά λύση, αλλά τμήμα του προβλήματος της χώρας.

Σήμερα λοιπόν, περισσότερο παρά ποτέ τα τελευταία χρόνια, τα βλέμματα ευρύτερων δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς επιστρέφουν προς το ΠΑΣΟΚ.Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας για να αποκτήσει το κόμμα μας δημιουργική δυναμική, να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και ειδικά της νέας γενιάς.»

Διαβάστε την όλη την ομιλία εδώ:

https://bit.ly/Vouli07092022

Δείτε το σχετικό videoεδώ:

https://youtu.be/OwEFsRuNpho