Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα286
mod_vvisit_counterΧθές1264
mod_vvisit_counterAll8037236
°F | °C
invalid location provided
Πιθανώς παρουσία του πρωθυπουργού
Κυριακή, 17 Ιούλιος 2022 14:43

 

 η παράδοση της παράκαμψης της Αμφιλοχίας

 

Σε πολύ υψηλούς ρυθμούς κινείται η εκτέλεση του έργου της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, ενός κρίσιμου Τμήματος του οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία (Αμβρακία οδός).

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, έκαναν λόγο για παράδοση του τμήματος στις αρχές Αυγούστου, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα στον Ιούλιο.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το έργο θα παραδοθεί εντός της προτελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου (18 με 23 του μηνός) με πολύ πιθανή ημερομηνία της 21η.

Οι ίδιες πληροφορίες επίσης λένε, πως η ημερομηνία δεν έχει ακόμη «φιξαριστεί» γιατί είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Εξαιτίας και της μεγάλης σημασίας του έργου, όχι μόνο για την Αιτωλοακαρνανία αλλά και για όμορες περιοχές, φαίνεται πως η κυβέρνηση θέλει να προσδώσει ιδιαίτερη σημασία στην προβολή του και την πορεία εκτέλεσης του.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης των μεγάλων αρδευτικών έργων 82 εκ. € σε περιοχές της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας έχει οριστικοποιηθεί για την 21 Ιουλίου στις 11 το πρωί, παρουσία του πρωθυπουργού.