Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2
mod_vvisit_counterΧθές305
mod_vvisit_counterAll8037258
°F | °C
invalid location provided
Γρηγόρης Θεοδωράκης
Κυριακή, 10 Ιούλιος 2022 16:15

 

 Τα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας δεν αντιμετωπίζονται με «θεατρικές» επισκέψεις

 

Πολυάριθμο κλιμάκιο αποτελούμενο από υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης καθώς και βουλευτές πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες περιοδεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.....

 
 
  
Διαβάζω από τις επίσημες δηλώσεις των στελεχών που συμμετείχαν στην περιοδεία για μεγαλεπήβολα σχέδια και αναπτυξιακές προοπτικές. Πέρα όμως από τα ωραία γενικά λόγια που ταιριάζουν παντού, δεν είδα καμιά αναφορά για τα συγκεκριμένα, τα χειροπιαστά, αυτά που εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες θεωρούμε σημαντικά:

Δυστυχώς για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά που αποτελούν τα ουσιαστικά προβλήματα του Νομού δεν ακούσαμε κουβέντα από τα στελέχη της ΝΔ. Όμως τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με θεατρικές επισκέψεις, με επικοινωνιακές φιέστες και μεγαλόστομες διακηρύξεις χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Δεν αντιμετωπίζονται με έναν έτοιμο λόγο που οι κυβερνητικοί δίνουν την εντύπωση ότι διαβάζουν από νομό σε νομό αλλάζοντας μόνο τα ονόματα.

Η ΝΔ απέδειξε πως ούτε θέλει ούτε μπορεί. Ή πιο σωστά, και θέλει και μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο συγκεκριμένα, μεγάλα συμφέροντα. Η χώρα χρειάζεται όραμα, σχέδιο, οικονομικές και κοινωνικές προτεραιότητες και σκληρή δουλειά. Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα ενδιαφέρεται και θα εργάζεται για το σύνολο της κοινωνίας, για τον κάθε πολίτη, για το κάθε εκατοστό της υπαίθρου.

Η Αιτωλοακαρνανία και θέλει, και μπορεί, και κυρίως αξίζει πολύ περισσότερα.

Η επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας έχει τεράστιο έργο μπροστά της.

Γρηγόρης Θεοδωράκης

πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης