Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα6373
mod_vvisit_counterΧθές6055
mod_vvisit_counterAll6458037
°F | °C
invalid location provided
Θανάσης Παπαθανάσης:
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 10:10

 

 «Το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές υγείας»

 

 

 

«Το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές υγείας» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.
Παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη συνήλθε η Ολομέλεια του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο.
Στη θέση της προέδρου του ΚΕΣΥ εξελέγη ομόφωνα, ύστερα από πρόταση του υπουργού, η συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘΑ "Η Σωτηρία", Ασημίνα Γκάγκα.
«Το ΚΕΣΥ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές υγείας και μάλιστα εν μέσω της υγειονομικής κρίσης. Με την εκλογή της νέας Πρόεδρου, στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία, ανοίγεται ένας νέος δρόμος για την ανανέωση και την αναβάθμιση του ΚΕΣΥ προς όφελος της υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.