Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4488
mod_vvisit_counterΧθές6314
mod_vvisit_counterAll6046243
°F | °C
invalid location provided
Νάντια Γιαννακοπούλου:
Τρίτη, 05 Μάιος 2020 20:12

nantia-5.jpg-2

Δήλωση για την επέτειο της τραγωδίας στην Marfin

Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από το έγκλημα στην MARFIN, από τον εμπρησμό που οδήγησε στην απώλεια τριών ανθρώπινων ζωών, ανάμεσά τους και μίας εγκύου γυναίκας. Οι μολότοφ των κουκουλοφόρων σε συνδυασμό με την ανοχή στην βία και την ενοχοποίηση ανθρώπων που επέλεξαν να εργαστούν σε μέρα απεργίας οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για δολοφονία χωρίς τιμωρία από ανθρώπους που στο όνομα ενός φανταστικού " πολέμου" να βάλουν φωτιά στο κτίριο των " εχθρών" και σήμερα κρύβονται ατιμώρητοι. 

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τιμούμε την μνήμη των τριών θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα. Θυμόμαστε πολύ καλά το κλίμα μίσους, διχασμού, τυφλής βίας, πόλωσης που καλλιεργήθηκε εκείνη την εποχή και όπλισε το χέρι των εγκληματιών.

Δεν ξεχνάμε και στην μνήμη τους ας δώσουμε την υπόσχεση ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να κυριαρχήσει ένα τέτοιο αρρωστημένο κλίμα στην πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στην μνήμη τους.