Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3261
mod_vvisit_counterΧθές4525
mod_vvisit_counterAll4848167
°F | °C
invalid location provided
Δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου,
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2019 10:15

βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ

Τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών

 

Ο ελληνικός λαός δεν σας έδωσε εντολή να γυρίσετε τη χώρα στο παλιό καθεστώς, όπως κάνετε τώρα με τις άδειες οδήγησης που εσείς οι ίδιοι είχατε παραδεχθεί ότι βουλιάζουν στο βάλτο της διαφθοράς και της συναλλαγής. Θέλατε να περάσει η ρύθμιση νύχτα για να μην γίνει αντιληπτό ότι αυτό ήταν προαποφασισμένο από έναν κλειστό κύκλο συμφερόντων, εκπρόσωπος του οποίου βρέθηκε στην Επιτροπή της Βουλής και αρχικά ο αρμόδιος Υφυπουργός δήλωσε ότι είναι σύμβουλός του για να ανακαλέσει αργότερα. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ήταν επόπτης του συγκεκριμένου λόμπι συμφερόντων και επέβλεπε την τήρηση των προαποφασισμένων. Είναι μάλλον τυχαίο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σύμβουλος εμπλέκεται σε κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων.

Η τροπολογία για τον διοικητή της ΕΥΠ αποτελεί θεσμικό όνειδος και αφήνει απολύτως έκθετο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος είχε δεσμευτεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο νόμος.

Τί θέλετε να σας πούμε και μπράβο γι’ αυτό; Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα καταλάβετε πού οδηγεί αυτή σας η πρακτική.