Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3346
mod_vvisit_counterΧθές3917
mod_vvisit_counterAll5501615
°F | °C
invalid location provided
Υπογράφτηκε η σύμβαση
Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 19:25

για την μελέτη παράκαμψης του οικισμού Εμπεσσού

EMPESOS.jpg-2

Υπογράφτηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και τους αναδόχους, η μελέτη «Παράκαμψης οικισμού Εμπεσσού και νέα γέφυρα». Η μελέτη είναι συνολικού προϋπολογισμού 73.160 ευρώ και προβλέπεται χρονικό διάστημα δέκα (10) μηνών για την ολοκλήρωσή της.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Μαυρομμάτης ανέφερε: «Ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει την ανάγκη να επιταχυνθούν όλα τα έργα και οι δράσεις που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ειδικά αυτών που εκκρεμούν επί χρόνια και αφορούν τους πολίτες των πιο απομακρυσμένων περιοχών. Στο πλαίσιο αυτό, βάλαμε σήμερα το… νερό στο αυλάκι για να ξεπεραστεί ένα χρόνιο πρόβλημα και να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό ένας νέος δρόμος που θα παρακάμψει τον οικισμό του Εμπεσσού και θα βελτιώσει την ασφάλεια και τον χρόνο των μεταφορών, ενώ θα ανακουφίσει και την κυκλοφορία εντός του οικισμού. Παράλληλα, ο νέος δρόμος, μήκους 2,2 χλμ θα περιλαμβάνει και νέα γέφυρα, μήκους 30 μέτρων περίπου».