Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα6436
mod_vvisit_counterΧθές6582
mod_vvisit_counterAll6016025
°F | °C
invalid location provided
Κατασκευή οδών και δικτύων υποδομών
Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 18:19

 

SHMBASH-ERGOY.jpg-2

 

                                   ύψους 965.000 ευρώ

Ξεκινά ένα μεγάλο έργο κατασκευής δρόμων και δικτύων υποδομών με παράλληλη κατασκευή δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 965.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση: «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις & Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης Αποχέτευσης σε οδούς επέκτασης του σχεδίου πόλης Αγρινίου»για την υλοποίηση της οποίας συνάφθηκε προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΑ.

Πρόκειται για δρόμους που είναι χωμάτινοι με πολλαπλά προβλήματα στην επέκταση σχεδίου πόλεως Αγρινίου μεταξύ νεόδμητων κατοικιών, οι οποίες θα ανακατασκευαστούν ώστε να προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα γίνουν εργασίες διανοίξεων, εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων, ασφαλτικά, υποδομή ηλεκτροφωτισμού και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης όπου κριθεί απαραίτητο.

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών, ο Δήμος Αγρινίου συνεχίζει σταθερά να εκσυγχρονίζει τις υποδομές τουαναβαθμίζοντας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά τις γειτονιές της πόλης. Ανταποκρινόμαστε στα χρόνια αιτήματα των πολιτών βελτιώνοντας την οδική ασφάλεια και κατ΄ επέκταση την καθημερινότητα.

Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας μεριμνούμε για τη συντήρηση και την αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών»ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.