Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα198
mod_vvisit_counterΧθές282
mod_vvisit_counterAll8012133
°F | °C
invalid location provided
Ο ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ,
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2021 14:29

 

Ο νέος γιατρός στο Κ.Υ. Μύτικα, Βασίλειος Κωνσταντίνου Παπαβλασόπουλος.

 

Ο ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ,
Βασίλειος Κωνσταντίνου Παπαβλασόπουλος.
 

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.
 
Προερχόμενος από το νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ όπου υπηρετούσε επί 2ετία στο Τμήμα Γενικής Χειρουργικής, ανέλαβε τα καθήκοντά του και υπηρετεί ήδη, σαν Αγροτικός Γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μύτικα, ο κ. Βασίλειος Παπαβλασόπουλος του Κωνσταντίνου και της Λαμπρινής....

 
 
Ο νέος αυτός γιατρός είναι ο δικός μας άνθρωπος. Είναι ο εγγονός της δικής μας από την Κανδήλα Ξηρομέρου, Κανδηλιώτισσας Βαγγελιώς συζύγου του αείμνηστου Ηπειρώτη πατριώτη μου Χρήστου Τάση, Στρατιωτικού και αδερφή του αείμνηστου Γρηγόρη Μακρυγεώργου και του Κώστα Μακρυγεώργου.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχτήκαμε τον δικό μας άνθρωπο, που προτίμησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την τοποθέτηση του σαν Αγροτικός Γιατρός στο Κ.Υ. Μύτικα, στα χώματα της γιαγιάς του, των συγγενών και των συμπατριωτών του, που είναι και δικά του χώματα!
 
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και την ιερή αποστολή του στους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε!
 
Να είσαι πάντα «επί ποδός πολέμου», καθ’ άπαν το 24ωρο, αγαπητέ πατριώτη γιατρέ για να πολεμήσετε τον αόρατο εχθρό, τον επάρατο κορωνοϊό! Το Κ.Υ. Μύτικα είναι ο φρουρός της υγείας μας στην εγκαταλειμμένη αυτή περιοχή μας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο απέναντί μας Νησιών, Καλάμου και Καστού.
 
Μαζί με το συνάδελφό σας Διευθυντή του Κ.Υ. Μύτικα κ. Ιωάννη Χρόνη, να βοηθήσετε, ώστε όλοι μαζί, να γκρεμίσουμε το «απόρθητο τείχος» που κρατάει κλειστό το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα προς δόξα… των εκάστοτε ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ!
 
Για την εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ αυτή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μας ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ και μας ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ και ΕΦΕΤΟΣ οι πολυπληθείς Έλληνες και Ξένοι τουρίστες!
 
Για πολλοστή φορά αναφωνούμε με οργή και αγανάκτηση «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»!
 
«Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς άδετε....»
 
Σας κράζει ο Αρχαίος φιλόσοφος Θουκυδίδης!
 
Μύτικας 30 Αυγούστου 2021
 
Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
 
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
 
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)
 
mytikaspress