Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2243
mod_vvisit_counterΧθές4594
mod_vvisit_counterAll6673807
°F | °C
invalid location provided
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ :
Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 20:59

 

 ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΧΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!!

 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. 

Μη τον υποτιμάται!


Κινητήριος μοχλός είναι η δύναμη και η εμψύχωση του κόσμου που νιώθουμε σε κάθε λεπτό που περνάει. Φορτίζουμε τα κινητά μας 3-4 φορές την ημέρα από τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης από συνδημότες μας. Σήμερα δεν υπάρχει κανείς σκεπτόμενος με κριτήρια του κοινού καλού για τον τόπο που να μην είναι με το δίκαιο των αγώνων της επιτροπής και των πολιτών. Σήμερα η αγανάκτηση του κόσμου βράζει και δεν εκδηλώνετε για ευνόητους λόγους....

Μη υποτιμά κανείς τον αθέατο πρωταγωνιστή που ίσως να μαζεύει τς ελιές του η κάνει κάτι άλλο ή φοβάται. Όταν έρθει η κρίσιμη και Οριακή ώρα να είστε σίγουροι ότι το τσουνάμι των αντιδράσεων θα παρασύρει ότι σάπιο θέλησε να καταστρέψει τον υπέροχο και ζηλευτό χώρο του Αστακό-Μύτικα. Να είναι σίγουροι όλοι ότι το χαρακτήρα της περιοχής κανείς όσο δυνατός και να είναι δεν θα τον αλλάξει. Γιατί μπορεί ένα κομμάτι των φασιστών να τιμωρήθηκε από τη δικαιοσύνη αλλά το καθημερινό κομμάτι του «ευπρεπισμού» και τις «αστικής ευγένειας»που λοξοκοιτα προς τα εκεί για να υφαρπάξει με τον ίδιο τρόπο ,με φασίζουσα νοοτροπία ,τα περιουσιακά στοιχεία του τόπου μας θα τιμωρηθεί από την ίδια την κοινωνία και μάλιστα ΙΣΟΒΙΑ.

Γιαυτο λοιπόν ας σταματήσουμε να δημοσιογραφούμε από τον καναπέ και ας δηλώσουμε ΠΑΡΟΝ στον αγώνα με κάθε τρόπο. Η επιτροπή χρειάζεται στήριξη και μια ψυχολογική ένεση για να συνεχίσει το αγώνα με τα θηρία κράτους και κρατικοδίαιτων επενδυτών που λιγουρεύονται το φιλέτο της περιοχής μας.

Να καταλάβουμε όλοι ότι 41.000 στρέμματα περνούν με δυο υπογραφές περιστασιακών υφυπουργών ,ούτε καν υπουργών,στα χέρια πολυεθνικού ομίλου. Να καταλάβουμε οτι στον ίδιο όμιλο θα περάσουν και χιλιάδες στρέμματα χερσαίας έκτασης στη παράκτια ζώνη.

Ούτε για μπεκάτσες δεν θα ξαναπάμε!!!

Δηλώστε παρόν στο αγώνα με μια απλή ανάρτηση στη σελίδας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω την αφίσα του αγώνα.

Διαδώστε το δίκαιο του αιτήματος μας. ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΜΑΡΑΘΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ -ΜΥΤΙΚΑ-ΚΑΛΑΜΟΥ -ΚΑΣΤΟΥ.

Μας αρκεί.

για να μπορούμε αύριο να λέμε στα παιδιά μας. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ.

Διαφορετικά κάποιος άλλος ποιητής και κάποιος άλλος συνθέτης θα γράψει και θα μελοποίηση τους στίχους του θρήνου της ΠΡΡΣΕΦΩΝΗΣ αλλα αυτή τη φορά θα γραφτεί για τον τόπο μας!!!