Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα375
mod_vvisit_counterΧθές3948
mod_vvisit_counterAll4617231
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ Τ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 17:19

ANAPLASH111.jpg-2

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Τ. Παναγοπούλου μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανακατασκευή οδών Μαγνησίας, Παναγοπούλου και οδών μεταξύ 466Γ - 469» που περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση των οδών που προβλέπει η μελέτη.

Συγκεκριμένα αφορά τις οδούς :

1 Τ. Παναγόπουλου

2.Μαγνησίας

3.Β' Πάροδος Διαμαντή

Το έργο προϋπολογισμού 300.000,00 € (με Φ.Π.Α.) αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Τα προβλήματα στους συγκεκριμένους δρόμους ήταν εκκρεμή και χρονίζοντα. Με αυτό το έργο παρεμβαίνουμε με τρόπο που, όχι απλά διορθώνει , αλλάανασχεδιάζει τους συγκεκριμένους δρόμους.

Ειδικότερα, η οδός Τ. Παναγοπούλου έχει ήδη χαρακτηριστεί ως οδός ήπιας κυκλοφορίας. Έχουν, δηλαδή, προγραμματιστεί έργα για την ανάπλαση της. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμόπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή πεζοδρομίων και την επίστρωση με κυβόλιθους. Ταυτόχρονα θα αντικατασταθεί ο φωτισμός και παράλληλα θα αναβαθμιστούν οι υδραυλικές υποδομές.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με στοχευμένες παρεμβάσεις, αλλάζουμε την εικόνα του Αγρινίου. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως ο σχεδιασμός. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες προκειμένου, η πόλη μας, να γίνεται πιο λειτουργική και πιο όμορφη».