Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5849
mod_vvisit_counterΧθές7044
mod_vvisit_counterAll5976126
°F | °C
invalid location provided
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 19:25

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε σε διαγωνισμό εθνικού επιπέδου και συγκεκριμένα στον 4ο Εθνικό Διαγωνισμό Χορού "DanceArtsCompetition 2019", που έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά, από τις 23 έως τις 24 Μαρτίου.

Πήραν μέρος 26 Σχολές χορού από όλη την Ελλάδα.MPALETO.jpg-2

Η μαθήτρια Δήμητρα Καντερέ διαγωνίστηκε στην κατηγορία 10-12 BalletSoloVariationκαι κατέλαβε την 4η θέση και το βραβείο επαίνου.

Η μαθήτρια Ελένη Μασίκα διαγωνίστηκε στην κατηγορία 13-15 BalletSoloVariationκαι κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι μαθήτριες Ελένη Μασίκα και Μαρία Μπεσίνη διαγωνίστηκαν στην κατηγορία 13-15 Ballet Duet Variation και κατέλαβαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης, στην κατηγορία 10-12 BalletSoloVariationδιαγωνίστηκε και η μαθήτρια Νάσια Παπαγιαννοπούλου.

Παράλληλα, από τη διοργάνωση και την επιτροπή του διαγωνισμού βραβεύτηκε για τη συμμετοχή και το έργο της η καθηγήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής της Γ.Ε.Α. κα Βάνα Ράπτη.