Απρ   Μάιος 2020   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1286
mod_vvisit_counterΧθές2510
mod_vvisit_counterAll5803808
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 20:47

Βασίλης Φεύγας: Το Αγρίνιο πρέπει να διεκδικήσει όσα αξίζει και όσα η κεντρική εξουσία του έχει στερήσει!

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου fevgas papanastasiou.jpg2Γιώργο Παπαναστασίου

Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Γιώργο Παπαναστασίου επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας κατά την διάρκεια της συνάντησης είχε μια ουσιαστική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αγρινίου για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο, για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, άλλα και όσων έχουν προγραματιστεί να υλοποιηθούν στο μέλλον. 

Με αφορμή την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Αγρινίου ο κ. Φεύγας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Είχα μια ουσιαστική ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο. Μου ανέλυσε και άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη Στρατηγική για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη. Έργα και παρεμβάσεις που όταν ολοκληρωθούν μπορούν να δώσουν στην πόλη μια νέα πνοή. 

Το Αγρίνιο είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας πρέπει να αποκτήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και να διεκδικήσει όσα αξίζει και όσα η κεντρική εξουσία του έχει στερήσει, όπως η σύνδεση με την Ιόνια Οδό, αλλά και τη σύνδεση του μέσα από ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο με τον Ανατολικό άξονα της χώρας και όχι μόνο. Καθημερινά έχω την ευκαιρία να συζητώ με νέους και δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν ο τόπος μας να πάει μπροστά, που αρνούνται να συμβιβαστούν με την σημερινή πραγματικότητα. Με σχέδιο και πίστη στις δυνάμεις μας θα πετύχουμε τον τελικό μας στόχο που είναι η ανάπτυξη, οι θέσεις εργασίας και η ευημερία του τόπου μας και των ανθρώπων του.”

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...