Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα118
mod_vvisit_counterΧθές229
mod_vvisit_counterAll8124157
°F | °C
invalid location provided
Φορτωμένη με μετάλλια και... εμπειρίες

Η αποστολή των μικρών παλαιστών του Παναιτωλικού

Με επιτυχία για τους μικρούpalhς παλαιστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Παμπαίδων που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Άτλαντα Καλλιθέας στον Ταύρο Αττικής. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επέστρεψε στο Αγρίνιο η αποστολή με πολλά μετάλλια και εμπειρίες.
Σε ένα γυμναστήριο γεμάτο από θεατές οι αθλητές μας κέρδισαν αρκετούς αγώνες και τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κόσμου. Για τα παιδιά αυτά θα παραμείνει μια εμπειρία αξέχαστη. Οι μικροί παλαιστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (12-13 ετών) που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες έδειξαν με την αγωνιστικότητα τους το θάρρος τους πως είναι το αθλητικό μέλλον του τόπου μας .
Συγκεκριμένα στα 42 κιλά χρυσό μετάλλιο από τον ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, στα 59 κιλά 5η Θέση από τον ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ στα 66 κιλά ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ 1η θέση και χρυσό μετάλλιο και ο ΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο. Στα 73 κιλά ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΟΣ κατέλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο και ο ΜΠΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.
Καθώς η αποστολή (λόγο οικονομικής δυσχέρειας) ταξίδεψε νύχτα , έφτασε νωρίς στο γυμναστήριο που ήταν κλειστό . Έτσι περιπλανήθηκε για λίγες ώρες στους κεντρικούς δρόμους και τα μαγαζιά της Καλλιθέας. "Μας σταματούσαν άνθρωποι από διάφορες ηλικίες και μας έλεγαν λόγια θαυμασμού για τον Παναιτωλικό και την ποδοσφαιρική του ομάδα, για τη δική μας συμμετοχή και μας έδιναν κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άθληση στα παιδιά στις δύσκολες εποχές που έρχονται", λένε χαρακτηριστικά.
Πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους της αποστολής προς τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Καψιαμπέτη και τον ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ που στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του τους αγώνες αυτούς . Σε 15 ημέρες από σήμερα η αθλήτρια μας ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αγωνιστεί στα 60 κιλά της Ελευθέρας Πάλης Κορασίδων στην Θεσσαλονίκη .

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...