Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα38
mod_vvisit_counterΧθές363
mod_vvisit_counterAll8059276
°F | °C
invalid location provided
Έλαμψαν οι μικρές αθλήτριες της ΓΕΑ

 

Το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου, το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής  της ΓΕΑ παρουσίασε επίδειξη Xορευτικής Γυμναστικής, στο πλαίσιο των Αποκριών, στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής ξεκινήσανε τη γιορτή με το άνοιγμα ενός σεντουκιού που συμβόλιζε τgeaην έναρξη του παραμυθιού και πετάξανε στο κοινό μικρά κουκλάκια που το κατενθουσίασαν. Γονείς, κηδεμόνες, φίλοι, συγγενείς, παπούδες και γιαγιάδες  βρίσκονταν από νωρίς εκεί για να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις μικρές αθλήτριες.

Η γιορτή συνεχίστηκε με πολλές χορογραφίες με θέματα από το θέατρο και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Στο τμήμα Ρυθμικής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στους πολυτελείς κι κλιματιζόμενους χώρους του Παπαστρατείου Μεγάρου, παρακολουθούν μαθήματα 240 περίπου αθλήτριες, ηλικίας από 3 ετών έως και 18 ετών.

Υπεύθυνη του τμήματος αυτού, είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία με τις γνώσεις της, την εμπειρία της, την αγάπη της  και το «μεράκι» της, σε συνεργασία και με την Εφορεία της ΓΕΑ, προσεγγίζει τα παιδιά και έχει φτάσει το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του τμήματος, μικρές και μεγάλες, αλλά και στην υπεύθυνη του τμήματος Αλεξάνδρα Αθανασίου.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...