°F | °C
invalid location provided
Έπιασε κορυφή ο Παναιτωλικός

Με 1-0 τον Πανθρακικό, βρίσκεται πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά ο Παναιτωλικός και με τη νίκη του επί του Πανθρακικού με 1-0, πέρασε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων πέτυχε ο Γκούρμα με κεφαλιά στο 4'. panaitolikos-1

Την τέταρτη διαδοχική νίκη πέτυχαν οι κυανοκίτρινοι επί του Πανθρακικού, σ' ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες των Μουμίν, Θεοδωρίδη και Καούνου ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη η ομάδα της Θράκης κέρδισε τις εντυπώσεις και αν ήταν αποτελεσματικότερη θα μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε το "διπλό" της Δόξας στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα με 3-1. Εξαιρετικοί στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι, είχαν ως πρωταγωνιστή για μία ακόμα φορά τον Μαρκόφσκι που σκόραρε δύο φορές. Ο Σέρβος έφτασε τα 8 γκολ και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Μπακαγιόκο (ΠΑΣ Γιάννινα).

 Στη Νίκαια, ο Ιωνικός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Εθνικό και έχασε "χρυσή" ευκαιρία να προηγηθεί στο 77', όταν ο Σιστόν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι (απέκρουσε ο Μανιάτης). Ο Εθνικός Αστέρας "αυτοκτόνησε" στην Ηλιούπολη, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισαν με το τέταρτο φετινό γκολ του 36χρονου Κάμπα.  Με το ίδιο σκορ τελείωσε και το παιχνίδι των Τρικάλων με τη Βέροια, σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι που σκόραρα δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα (Κοντογουλίδης - Σαϊτιώτης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Γκούρμα, Γκούνκελ, Δέντσας, Καραμαλίκης.
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα):
Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Κανωτίδης, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Μαρpanaitolikos-2σέλο, Λόπεζ, Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης, Παπουλής, Σίμωσης.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Γιάννης Νταλακούρας (προπ. Παναιτωλικού): Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη. Παίξαμε και καλή μπάλα σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα και είμαστε για πρώτη φορά μόνοι πρώτοι. Ξεκινήσαμε δυνατά και το όμορφρο γκολ που πετύχαμε, μας βοήθησε στη συνέχεια. Στο β′ μέρος, θελήσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και στη συνέχεια θελήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά από τον Πανθρακικό.

Εμίλιο Φερέρα (προπ. Πανθρακικού): Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός ήταν ο δίκαιος νικητής. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κέρδισε δίκαια. Εμείς δώσαμε δυο συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας, δίχως να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι. Το πρόγραμμά μας ήταν δύσκολο. Θέλουμε ενίσχυση τον Ιανουάριο για να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Θα συζητήσω με τη διοίκηση για να βρούμε τι φταίνει και τι πρέπει να αλλάξουμε.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...