Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα360
mod_vvisit_counterΧθές395
mod_vvisit_counterAll8059235
°F | °C
invalid location provided
Αθλητικό σεμινάριο στη Ναύπακτο

 

Στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης

Αθλητικό σεμινάριο διοργανώνει ο σύλλογος Δρομέων Μαραθωνοδρόμων «Lepanto» το Σάββατο 4 Δεκέμβρη στις 6 το απόγευμα, το οποίο θα  πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ομιλίες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας της άσκησης ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Βασίλης Μούγιος θα μιλήσει για τη «Διατροφή των αθλούμενων», ενώ ο Επίκουρος Καθηγητής του κλασικού αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Παραδείσης θα αναπτύξει «Το ρόλο των διατακτικών ασκήσεων στην πρόληψη τραυματισμών και την αθλητική απόδοση».

Επίσης ο λέκτορας κλασσικού αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ηλίας Ζαχαρόγιαννης θα μιλήσει για την «Καρδιοαναπνευστική αντοχή και απόδοση στον αθλητισμό και την προπόνηση», ενώ όταν ολοκληρωθούν οι ομιλίες θα υπάρχει χρόνος για τους παρευρισκόμενους προκειμένου να γίνει συζήτηση.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...