Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα38
mod_vvisit_counterΧθές363
mod_vvisit_counterAll8059276
°F | °C
invalid location provided
Με μεγάλη επιτυχία οι «ΠΑΡΑΪΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ»

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ                                                           

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι «ΠΑΡΑΪΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ» αγώνες στίβου, στις 20 Νοεμβρίου 2010, στο Δημοτικό  Στάδιο  Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης", σε ένα κατάμεστο στάδιο από γονείς, συγγενείς και φίλους του Κλασσικού Αθλητισμού. Αγωνίστηκαν περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες  από 13 έως και 20 ετών των Κατηγοριών: Παμπαίδων΄- Παγκορασίδων Β΄, segasΠαμπαίδων -  Παγκορασίδων Α΄ - Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων.

Οι αγώνες άρχισαν από ώρα 15:00μ.μ.. το μεσημέρι μέχρι 20.30μ.μ. το απόγευμα και έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο των Σωματείων της Ένωσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και αθλητές Σωματείων από τα Ιωάννινα, Άρτα , Καρπενήσι και Πύργο Ηλείας και παραβρέθηκε στους αγώνες ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κος Μάμαλης Κώστας.

Έτσι η πόλη μας μέσω των αγώνων του Στίβου έγινε γνωστή, έδειξε την φιλοξενία της, την οργάνωσή της και προβλήθηκε τουριστικά. Κατά την διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος και τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Οι «ΠΑΡΑΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ» διοργανώθηκαν από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων (Ε.Α.Σ.) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτικής Στερεάς και το κόστος των αγώνων καλύφθηκε από οικονομίες της Ένωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού και τα μέλη του Κριτές για την υψηλού επιπέδου τεχνική κάλυψη των επιδόσεων των αθλητών που έλαβαν μέρος.

Τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων κο Νταλαπέρα Αποστόλη για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων.

Γίνονται οι αγώνες αυτοί , στην πόλη που αγαπά τον αθλητισμό. Τέτοιοι αγώνες είναι σημαντικοί για το μέλλον του Ελληνικού Στίβου.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...