°F | °C
invalid location provided
5ο Τουρνουά Beach Volley

 

από την Ομόνοια στη Ναύπακτο

 omonia

H ιστορική ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, και το τμήμα πετοσφαίρισης διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τουρνουά beach volley, στην παραλία του Γριμπόβου, στο Αλσύλλιο ελεύθερο για κάθε ηλικία και φύλο από τις 23 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου και κάνει ανοικτή πρόσκληση στη διασκέδαση σε όλους όσους το επιθυμούν.

Οι διοργανώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ξεκινήσουν το τριήμερο 23 με 25 Ιουλίου με το 2ο τουρνουά μικτών ομάδων. Μετά το περσινό πρώτο εγχείρημα, με το πολύ καλό επίπεδο διαγωνιζομένων και τις 27 συμμετέχουσες ομάδες, φέτος θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τουρνουά με προσδοκία για καλύτερο ακόμα επίπεδο και περισσότερους συμμετέχοντες. Οι ομάδες θα αποτελούνται από δύο άτομα, υποχρεωτικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι κάθε ηλικίας.

Τη σκυτάλη θα πάρει από την Δευτέρα 26 Ιουλίου το κεντρικό τουρνουά του καλοκαιριού με το τουρνουά ανδρών και γυναικών. Η διοργάνωση αυτή θα κρατήσει παρέα σε μικρούς και μεγάλους όλη την εβδομάδα και θα κορυφωθεί με τους τελικούς της Κυριακής 1 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και θα συνεχιστούν έως την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, αλλά και να πληροφορούνται για τους κανονισμούς των τουρνουά, στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (www.omonoia-nafpaktou.gr), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο 6972090641 (Ντίνος Τσακανίκας) αλλά και στο χώρο των γηπέδων beach volley κάθε απόγευμα.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...