°F | °C
invalid location provided
16ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Mε μεγάλη συμμετοχή και η φετινή διοργάνωση

neapolh-3 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο η συμμετοχή ανδρών και γυναικών και μαθητών στον 16ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Νεάπολης, τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου. Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν στον αγώνα των 9.500 μέτρων και των 2.000 μέτρων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Επίσης έγιναν ειδικές βραβεύσεις με αναμνηστικές πλακέτες ατόμων που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην διάδοση του Μαζικού Αθλητισμού, την επιτυχία του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Νεάπολης και τον εθελοντισμό γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν βραβεύσεις και στους διατneapolh-1ελέσαντες Δημάρχους Νεάπολης που συνέβαλλαν σε αυτή την 16χρονη εξέλιξη και πορεία του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου που αποτελεί θεσμό.

Ο Δήμαρχος Νεάπολης Κων/νος Καπελλάκης με αφορμή τις αθλητικές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νεάπολης , τόνισε:΄΄Θεσμό αποτελεί για το Δήμο Νεάπολης ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δήμο μας. Φέτος συμπληρώθηκαν δεκαέξι χρόνια από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση του Λαϊκού μας Αγώνα Δρόμου των 9.500 μέτρων. Πιστεύουμε να συνεχίσει αυτός ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου γιατί αποτελεί για όλους εμάς σημαντικό κομμάτι, προσθέτοντας σημαντικά ποιοτικά στοιχεία στην πολιτιστική μας κληρονομιά και την ευγενή άμιλλα για όσους έχουν ως στάση ζωής τον αθλητισμό΄΄.

Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου στο προαύλιο του Δημαρχείου.

Τις αθλητικές πολιτιστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νεάπολneapolh-2ης Κων/νος Καπελλάκης , ,ο Αντινομάρχης Αιτωλ/νιας κ Καπώνης Δημοσθένης, , ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ Αντωνόπουλος Βασίλης οι αντιδήμαρχοι κ.κ Ζαρκαδούλας Γεώργιος, Καλαντζης Ιωάννης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Ρούση Αγγελική, Καρδάρας Χρήστος, Κατσινούλας Παναγιώτης, Τσαμάκης Παναγιώτης, Τασολάμπρος Θεόδωρος, Χασιώτης Ευθύνιος,  εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...