°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 9.4.2010

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» στο Μεσολόγγι, στα πλαίσια των γιορτών Εξόδου 2010 παρουσιάζει την έκθεση «αλάτι ο λευκός θησαυρός» έως 16 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας & Τρίτης) πρωί 10.30  έως 1 μ.μ. και απόγευμα  7 - 9.30 μ.μ..  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 θα προβληθεί η ταινία «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού» σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου. Είσοδος ελεύθερη.

 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ολοκληρώνει για φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο με τις εξής εκδηλώσεις:

Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της  Μητροπόλεως, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή  τον πρωτοπρ. Βασίλειο Καλλιακμάνη -καθηγητή θεολογικής σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας».  

Την Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Απόστολο Νικολαϊδη -καθηγητή θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η τεχνική του ελέγχου κατά τον Ιερό Χρυσόστομο».

 

Το Τοπικοί Φορείς του χωριού Εμπεσού διοργανώνουν παραδοσιακό πανηγύρι στις 11 Απριλίου 2010 γιορτή του Αγίου Θωμά. 

  

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, βρίσκεται στον 4ο κύκλο και τελευταίο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, με κλασικές ταινίες για όλες τις εποχές,  και με την ταινία «ΜΠΕΛΙΣΙΜΑ » σε σκηνοθεσία Λουκίνο Βισκόνι. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου συνεχίζουν το πρόγραμμα του Εικαστικού κύκλου «Αιτωλοακαρνάνες Εικαστικοί» και διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στο Γλύπτη Θύμιο Πανουργιά με θέμα «Τάσεις και καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 στις 7.30 μ.μ. στη Γλυπτοθήκη Χρ. Καπράλου.

 

Ο Δήμος Αιτωλικού κι η Πολιτιστική εταιρεία «Αιτωλικό εν Πολιτισμώ» συνδιοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 στις 7.30  το απόγευμα στο Μουσείο Χαρακτικής «Β. Κατράκη» προς τιμή της συγγραφέως ΑΚΑΚΙΑΣ ΚΟΡΔΟΣΗ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο ιστορικός-συγγραφέας κ. Σαράντος Ι. Καργάκος, ο δημοσιογράφος κ. Βασίλης Πάικος, η φιλόλογος κ. Χρυσούλα Σπυρέλη και η ιστορικός κ. Ανδρονίκη Χρυσάφη.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου την Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 θα προβάλει την ταινία «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» σε σκηνοθεσία Τζέισον Ράιτμαν με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Φέρα Φαρμίγκα, Άννα Κέντρικ κ.α. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...